​​​​​​​Componenten voor DATA - MULTIMEDIA – SLUITSYSTEMEN

Uiteraard met de producten van Rutenbeck !

Rutenbeck ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar communicatieproducten en -systemen, die onderverdeeld zijn in een aantal productgroepen.

De data producten omvatten actieve en passieve eenheden voor hoogwaardige datanetwerken in commerciële en private domeinen. Bij de multimedia producten zal u de communicatie-adapters en kabeloplossingen vinden. Visueel aantrekkelijk met installatie-opties van hoge kwaliteit. De telematica producten vormen de interface naar het schakelen op afstand en de controle van gebouwen, zowel via het telefoonnetwerk als via lokale netwerken of het internet. Daarnaast zijn er een aantal traditionele producten in het portfolio voor de klassieke telefonietechnologie, de TAE en de UAE stopcontacten en de distributie.

Rutenbeck stelt de specifieke eisen van de doelgroepen voor producten, verkoop, logistiek, service en communicatie op de voorgrond bij alle activiteiten. Het resultaat van deze instelling is een groot vertrouwen in de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatiekracht van het Rutenbeck bedrijf.